Varm en stekepanne med olje på sterk varme, og stek currypastaen til den frigjør masse aromaer. Smaken av scampi, curry og fersk søt thai basilikum gjor denne retten til en stjerne
Jeg brukte oljen fra paprikaglasset å steke i, samt at jeg tilsatte litt soyasaus på slutten. Her får du en vanvittig smakfull sommerrett med scampi i deilig tomatsaus med villris som er super enkel å lage og med få ingredienser
jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
Scampien blir bare bedre om du lar den marinere noen timer. Mariner scampien i en halv time eller mer. Ovnsbakt scampi med hvitløk og appelsin Save Print 4 porsjoner Author. Forrett, tapas Ingredients 300 g rå scampi, rensket ½ appelsin, kun saften 3 fedd hvitløk, tynne skiver 1 ss mangochutney 4 ss olivenolje, mild type 1 ts karri 1 ts paprika ½-1 ss chilipulver Instructions Bland alle ingredienser sammen, smak til hvor mye chilipulver du vil bruke, styrken varierer veldig på de forskjellige chilli typene. 300 g rå scampi
Deretter har du risottoen oppi og steker den til litt. Gjør klar scampien. Jeg tok dette litt på følelsen så la det steke til all risen har trukket litt olje til seg
Bruk gjerne rå, rensede, store scampi, jeg foretrekker de. Relatert Masala Scampi. 200 gr scampi. Stekes 10 minutter på 225 grader midt i stekeovn eller i stekepanne med litt olje
Store fine og helt ferdige for kjelen eller stekepannen. Scampi fra Næss sjømat. La de opptinte villrekene steke med i olivenoljen, hvor hvitløk, persille og chili har fått putre med