Fetaosten har du i mot slutten av steketiden. Etter å ha stått ganske uvirksomt og pyntet opp kjøkkenbenken i noen dager, skulle det vise seg at gresskaret plutselig fikk spille hovedrollen som tilbehør til deilig grilletkylling en dag kjøkkeninspirasjonen var på topp
Grillet pepperbiff. Kylling og couscous ‘bowl’. 10 grillspyd som bløtlegges i kaldt vann til koftaene er ferdig blandet. Steketiden vil variere etter tykkelsen på koftaene, men gjør du som på bildet under, er steketiden 10 min
Potetene kan du bake dagen før og gjøre klar før middagen eller så kan du lage de ferdig og fryse de ned til du har brukt for dem, steketid i frossen tilstand blir da noe lenger, ca
Det vil også forkorte steketiden mye kontra iskaldt kjøtt. Ta den ut å la den trekke/hvile seg ferdig. Har du ikke lammekraft kan du godt basere sausen på okse eller kylling, brun av trimmings og avskjær som du koker samme med løk og vin/eddik
Steketid. Fra og med i dag, blir det aldri (nesten) ferdig grilla kylling. Bruk en skarpkniv og stikk den litt inn ved lårbeinet, renner d klar kjøttsaft ut, er den ferdig