Kle kyllingen med hvitløksbåter og rosmarin og gni den inn med en deiligmarinade av honning, sitron og smør, og stek sammen med hele persillerøtter, poteter, hvitløk og sitron
Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og siferdig, hvisikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdeti sausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikkeblir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Legg kyllingeni bunnen og fordel osten og søtpotetene jevnt over. Vel, den kommer i hvert fall på bordet når jeg ønsker meg litt ekstra kos eller bare ønsker å imponeremiddagsgjestene
Steketid. Denne nydelige retten på ovnsstektekyllinglår fant vi på dinmat. Kkyllinglårgirsaftig kjøtt og sammen med rosmarin og sitron ble dette en frisk rett