De kan som sagt også fint grilles utendørs, hvis du ikke er nedsnødd slik som vi er, steketiden avhenger da veldig av temperaturen, men siden det er kylling og vi definitivt ikke burde spise den rå, anbefaler jeg å sjekke godt at den er gjennomstekt før du serverer
Begynn med å steke kyllinglårene i smør/olje på stekepannen. Dryss på salt og pepper og dytt strimler av hvitløk under skinnet på kyllinglårene, den hvitløken du ikke får plass til legger du i stekepannen ved siden av kllinglårene
Jeg har kun undervarme på gassovnen, men hvis du bruker 'vanlig' komfyr kan du gjerne sette formen under grillelementet noen minutter på slutten av steketiden
Grunnen til så høy varme er potetene som trenger litt mer steketid enn kyllingen. Ferdiggrillede kyllinglår og poteter legges i form med maiskolber, hvitløksfedd, chili og finhakket persille
4- 6 kyllinglår/ 6 poteter eller 2 søtpoteter/ 4 gulrøtter/ 1 løk/ 1/2 broccoli/ 1 boks tomater/ 1 boks med vann (boksen til tomatene)/ 1 – 2 tomater/ 1- 2 hvitløksbåter/ Krydder. Hvis store kyllinglår kan det hende du må gi 5-10 minutter ekstra steketid. Tweet This Post 4- 6 kyllinglår/ 6 poteter eller 2 søtpoteter/ 4 gulrøtter/ 1 løk/ 1/2 broccoli
Steketiden må dessuten tilpasses. Den skulle faktisk ha kommet på bloggen for lenge, lenge siden, men jeg fikk aldri tatt bilder jeg var fornøyd med (kyllinglår er ikke særlig fotogene)
Frosne kyllinglår. Kyllinglår kan lages i et mangfold av variasjoner. Du lager egen som smaker bedre på 1 minutt(pluss steketid), og sparer penger. 100 kr Kyllinglår
Kyllinglår og/eller kyllingfilét kan også brukes. Steketiden reduseres da til ca 1 time, og øk da gjerne temperaturen til 175 grader ( 150 grader varmluft ) Kylling med
Siden jeg liker kyllinglår best, kjøpte jeg store lår på 280g pr stk, skar ut lårbeinet og kuttet av leggen. Beregn 3-4 minutter steketid på hver høydecm