Steketid lammelår uten ben oppskrifter

Helstekt lammelår

Helstekt lammelår

Du kan også velge å ha lavere temperatur og lengre steketid for å få kjøttet enda mørere. Dette er første gang jeg har laget lammelår selv

Lammelår i kokegrop

Det er viktig at det ikke kom røyk ut, da det er varmelekasje som fører til lengre steketid. Jeg har benyttet med av Steikaris fremgangsmåte
Saftig og mørt langtidsstekt lammelår

Saftig og mørt langtidsstekt lammelår

Lag små snitt i skinnet og litt inn i kjøttet på lammet med en spiss kniv og og stikk inn hele hvitløksfedd og rosemarinblad (uten stilk)
Nydelig marinade til lammelår/steik

Nydelig marinade til lammelår/steik

Men med lammelår, i motsetning til lammesteik uten bein hvor det ikke er noe prblem, kan det være vanskelig å få steketermometeret nærme nok beinet uten å komme borti, og da kan du oppleve at kjøttet nærmest beinet kan være rått
HØSTMAT OG LAMMELÅR

HØSTMAT OG LAMMELÅR

Da går steketiden raskere. Høstmat, ala lammelår med rotgrønnsakerGni lammelåret med salt, pepper, rosmarin og timian, og legg på en bakplate
«Årets beste lammelår»

«Årets beste lammelår»

jeg beinet ut låret for å korte ned på steketid, mindre svinn og jeg fikk kokt nydelig kraft på beinet
Lammestek med klassisk tilbehør

Lammestek med klassisk tilbehør

En saftig herlig lammestek eller et helt lammelår er og bli gourmetmat for oss nordmenn som kan skryte av å ha verdens beste lammekjøtt
Provence, Pierre Magnan og Provencalsk lammestek

Provence, Pierre Magnan og Provencalsk lammestek

lammelår (uten isbein og knoke). Nå er det bare å skru opp varmen til 225° C i cirka 15 minutter før steketiden er over. YARPP powered by AdBistroPowered by 1 stk lammelår (uten isbein og knoke)
Helstekt lammelår

Helstekt lammelår

Lammelår er jo bare utrolig godt. Til et lammelår på ca. Smøre lammelåret godt inn. Legg lammelåret på en rist
Slow Food: Lammeskanker

Slow Food: Lammeskanker

Dette er den nederste delen på lammelåret som egentlig er veldig seigt, men hvis det får bake lenge i ovnen så blir det sjeldent mørt og smaker nydelig