Øs jevnt med sjyen over lammelår under steketid. Jeg har laget hjemmelaget lammekraft på forhånd, og har du ikke det, så bruk sjyen fra grønnsakene etter endt steketid til å lage rødvinssaus (saft fra lammet dryppes ned til grønnsaksformen)
Hvis ikke sausen dekker lammeskanken helt, kan du gjerne snu dem noen ganger i løpet av steketiden. Lammeskank eller lammeknoke, som mange kaller den, er den nederste delen på lammelåret
Dette er den nederste delen på lammelåret som egentlig er veldig seigt, men hvis det får bake lenge i ovnen så blir det sjeldent mørt og smaker nydelig
Steketid. 1, 25 kg benfritt lammelår, skåret i 2½ cm terninger. 175 g svarte oliven uten sten. 1, 25 kg benfritt lammelår, skåret i 2½ cm terninger. 175 g svarte oliven uten sten
Vi grillet lammelår og hadde en deilig fyrstekake til dessert. 180 C Steketid. 180 C Steketid. I dag har vi hatt søndagsmiddag i hagen sammen med familien