Jeg har laget hjemmelaget lammekraft på forhånd, og har du ikke det, så bruk sjyen fra grønnsakene etter endt steketid til å lage rødvinssaus (saft fra lammet dryppes ned til grønnsaksformen)
Borte er skiver med kjøtt på et fat. Borte er lammestek med rosa eller rødt kjøtt i midten. Stikk fedd med hvitløk inn i kjøttet, lag hull på langs av benet med en spiss kniv
Lam er også veldig godt på grillen. Denne kan brukes både til lammefilét, lammestek og lammeracks. men vær forsiktig med honningen på det som skal steke lenge
Steketid. Den kan også serveres til lammestek. 125 g hvetemel (2 dl). 1/2 ts salt. 1 egg. 2 1/2 dl melk. 1 ss stekefett (eventuelt fra kjøttet). 1 time. La deigen hvile 1 times tid. 125 g hvetemel (2 dl). 1/2 ts salt. 1 egg 2 1/2 dl melk. 1 ss stekefett (eventuelt fra kjøttet)