Så avslutter du med selve andebrystet og sausen. Rør av og til. Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Anrett en god skje med purè, fiken, aspargesbønner og fordel skivene avandebryst. Kutt av de stygge endene på aspargesbønnene og forvell de i et par minutter i kokende vann for så å legge de i iskaldt vannbad
Lag ruter på skinnsiden avandebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet. Denne vinen er litt kostbar, men er en perfekt match til andebrystet
Her serverte jeg andebryst til en grønnsaksblanding av gulrot, selleristang, squash og litt timian. Kok ut pannen med noe av andefettet og litt vin (Marsala)
Oppskriften og bildene er laget av Jan Are Sandmel Strømnes. Tilslutt er det smart å ha det i ovnen i en egen liten ildfastform ved siden av potetene noen minutter for å få det perfekt stekt
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Du må steke det i panne til slutt uansett for å få sprøtt skinn, eller du kan ta av skinnet på forhånd og tilberede det for seg som for eksempel i denne oppskriften – eller du kan droppe skinnet helt om du synes det blir for fett
Men er inspirert avoppskriften til Wenche. Sausen lager jeg av det vi har tilgjengelig her. Snitt fettsiden (små ruter) på andebrystenemed en spiss skarp kniv…