Steking av kamskjell oppskrifter

Stekte kamskjell med kremet pasta

Stekte kamskjell med kremet pasta

Gni kamskjellmusklene inn med salt og pepper. La kamskjellene trekke i pannen et par minutter før de anrettes over risonien
Stekte kamskjell med ertepuré

Stekte kamskjell med ertepuré

Hell av vannet og mos lett med en gaffel eller potetmoser og rør inn smør og fløte. Stek kamskjell raskt på begge, ca
Stekte kamskjell med nøttevinaigrette

Stekte kamskjell med nøttevinaigrette

Server lune kamskjell på en skje med litt vinaigrette over. 8 rå kamskjell, ferske eller tinte. Rør sammen alle ingrediensene til vinaigretten
Stekte kamskjell med 3 x gulrøtter

Stekte kamskjell med 3 x gulrøtter

Slå av kokevannet på de møre gulrøttene, men behold litt av væsken i gryten. Bland til en jevn puré med stavmikser og ha i crème fraîche
Kamskjell med parmesan og parmaskinke

Kamskjell med parmesan og parmaskinke

smør til å steke kamskjellene i. Forbered dette før du steker kamskjellene. Når dette er gjort, er det klart for å steke kamskjellene i smøret
Kamskjell med chorizo og ertepuré

Kamskjell med chorizo og ertepuré

Dette er en kjempeenkel forrett der du får en nøytral smak avkamskjellene, mens chorizoen gjør at du får mer smak
Kamskjell med kokos og safran

Kamskjell med kokos og safran

Disse safrangule juvelene fra havets bunn smelter i munnen og får deg til å stønne etter mer. Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjell med kokos og safran
Kamskjell med chorizo i parmesankurv

Kamskjell med chorizo i parmesankurv

Smør til steking. -) Med kjøtt til hovedrett var det greit med noe fra havet på bordet også, og da er kamskjell selvfølgelig et godt alternativ
Kamskjell pasta.

Kamskjell pasta.

På toppen avkamskjellene hadde jeg bittelitt pesto for litt ekstra smak og la på litt vårløk. Og jeg vil tørre å påstå at dette var en av de gangene
Kamskjell med syltede rødbeter og snøfrisksaus

Kamskjell med syltede rødbeter og snøfrisksaus

Legg på kamskjellene. 8 stk kamskjell. 2 ss meierismør , til steking. 1 stk rødbete , i tynne skiver og terninger av endestykkene. Stek kamskjellene i smør ved medium varme, 1 ½ minutt på hver side. 8 stk kamskjell
Kamskjell med bacon

Kamskjell med bacon

Kamskjell er kjempegodt som forrett. Det salte baconet gir mer smak til kamskjellene og setter prikken over i-en
Kamskjell med safranvinaigrette

Kamskjell med safranvinaigrette

Kamskjell er en smart forrett da det ikke tar all verdens tid å tilberede. 4 kamskjell1 pk safran1 ss smør2 dl hvitvin1 dl hvitvinseddik1 dl ekstra virgin olivenoljePinjekjernerRuccolaSalt og pepper. Varm opp vin og vineddik med safran i en kasserolleLa det småkoke til det reduseres til 1/4AvkjølVisp så inn ekstra virgin olivenolje. Stek kamskjellene i smør på middels/høy varme i ca 1 1/2 minutt på hver side til de får en gylden skorpeLegg de over på et kjøkkenpapir og drypp umiddelbart på litt dressingArranger ruccola på en tallerken og plassere to kamskjell på toppenTilsett dressing og dryss over ristede pinjekjernerSalt og pepper. 4 kamskjell