Steking av steinbitfilet oppskrifter

Steinbitfilet med karrisaus

Steinbitfilet med karrisaus

Oppskriften besto av mange små prosesser, så det tok litt lengre tid enn det vi vanligvis bruker når vi lager hverdagsmiddag
Steinbitfilet i stekeovn

Steinbitfilet i stekeovn

Den kraftige steinbitfileten er lett rosa i fargen, som garanterer fersk vare. Det ble skjært litt romslig av fiskehandleren, filetstykket viste seg å være 1,4 kg, 350 gram per person er rikelig, men det ble ikke rester
Fiskemiddag?

Fiskemiddag?

De fleste kan ha godt av å øke fiskeinntaket sitt, og kanskje spesielt revmatikere eller andre med mye betennelse i kroppen
Vårlig steinbit med urtelokk

Vårlig steinbit med urtelokk

4 jevne stykker steinbitfilet à ca 180 g. Kjør loff til smuler i en hurtigmikser. Tilsett urtene og kjør videre til en lysegrønn masse
Nachos med steinbit !!

Nachos med steinbit !!

Klar til steking. Server steinbit-nachos med avokadobiter, tomatsalsa, crème fraîche og limebåter. Legg torskebitene over og avslutt med revet ost
Pestomarinert klippfisk

Pestomarinert klippfisk

Stykker av klippfisk smurt med olivenolje og rød pesto. I stedet for steinbitfilet har jeg brukt klippfisk og tilberedt fisken på grillen i stedet for i stekepanne og stekeovn

Klar fiskesuppe

400 g steinbitfilet eller annen hvit fisk. 2 ss smør eller olje til steking. 1. Kok opp fiskekraft. 2. Stek gulrøtter, sjalottløk, sukkererter og chili i en gryte til det er blankt