Den kraftige steinbitfileten er lett rosa i fargen, som garanterer fersk vare. Det ble skjært litt romslig av fiskehandleren, filetstykket viste seg å være 1,4 kg, 350 gram per person er rikelig, men det ble ikke rester
Klar til steking. Mandelpoteter klare til steking. 800 g filet av steinbit. Legg 1/4 av grønnsakene på hvert bakepapir. Legg på 200 g steinbitfilet på hvert bakepapir og krydre fisken med salt og pepper. 800 g filet av steinbit
Stykker av klippfisk smurt med olivenolje og rød pesto. I stedet for steinbitfilet har jeg brukt klippfisk og tilberedt fisken på grillen i stedet for i stekepanne og stekeovn
400 g steinbitfilet eller annen hvit fisk. 2 ss smør eller olje til steking. 1. Kok opp fiskekraft. 2. Stek gulrøtter, sjalottløk, sukkererter og chili i en gryte til det er blankt
Hell av vannet, kjør med stavmikser til pure. Steinbitfilet. Steinbitfileten krydres etter ønske, og stekes på medium varme til den er gyllen 400 g søtpotet