Tilbehør. Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. kveiteskiver. Smak til med eddik og tilsett koriander, sesamolje og maizennaen
Som tilbehør bruker jeg stekt søtpotet, spinat og avokado, samt litt lettrømme. Mange av oss har vokst opp med ihjelkokt torsk med vasne grønnsaker som tilbehør til middag og har dermed et anstrengt forhold til fisk
Når kveita er riktig stekt så er det ikke så mange andre fisker som kan måle seg med den synes jeg. Denne oppskriften gir i alle fall en perfekt tilberedt kveitemed deilig tilbehør
Denne blandingen har du over potetene når de er ferdig stekt, og rører det sammen. Siden jeg er svak for Italiensk mat, så tenkte jeg å vise dere hvordan kveitemed Italiensk vri kan gjøres
Stektkveitemed kantareller og blåbærsaus. Stekt laks med ris og hvete-øl. Forbruket av lutefisk er på vei oppover etter noen år med nedgang, og vi spiser mer lutefisk nå enn for ti år siden
Jeg kan godt tenkte meg at en grov potetstappe hadde vært utmerket tilbehør til denne middagen. Soppen ble så stekt i litt smør i en varm stekepanne med salt/pepper til de ble gyldene og ferdigstekt