Tilbehør. Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. kveiteskiver. Hold sausen varm mens du steiker kveiteskivene og lager potetmos og gulrøttene
Som tilbehør bruker jeg stekt søtpotet, spinat og avokado, samt litt lettrømme. Mange av oss har vokst opp med ihjelkokt torsk med vasne grønnsaker som tilbehør til middag og har dermed et anstrengt forhold til fisk
Når kveita er riktig stekt så er det ikke så mange andre fisker som kan måle seg med den synes jeg. Denne oppskriften gir i alle fall en perfekt tilberedt kveite med deilig tilbehør
Denne blandingen har du over potetene når de er ferdig stekt, og rører det sammen. Tilbehør. Jeg vet at mange spiser kveite i romjula, og det er den aller beste fisken noen kan servere meg
Den er best pannestekt i olje, så du får skikkelig godt og sprøtt skinn. Ingen kveite. Server umiddelbart med tomatsalsa, tahinisaus og eventuelt annet tilbehør
Oppskrift på stektkveite med søtpotetpuré (bildet over), kommer her. Søtpotetpuré er et nydelig tilbehør som passer til det meste – fisk, fugl og kjøtt
Stektkveite med kantareller og blåbærsaus. Stekt laks med ris og hvete-øl. Skarven har valgt å ha en egen lutefiskbuffet, hvor gjestene selv forsyner seg av det de måtte ønske av tilbehør
Jeg kan godt tenkte meg at en grov potetstappe hadde vært utmerket tilbehør til denne middagen. Soppen ble så stekt i litt smør i en varm stekepanne med salt/pepper til de ble gyldene og ferdigstekt