Stekt torskerogn oppskrifter

Torskerogn stekt i panne

Server stekt rogn til middag, frokost, kvelds eller på et smørbrød. Skjær kokt rogn i 1 1/2 cm tykke skiver

Omelett med torskerogn

Når underdelen av omeletten er stekt fast, men før oversiden er det, brettes omeletten sammen over torskerognskivene og legges på tallerkenen

Hvitsaus: variasjoner

5 ss finkluppet persille (godt til kokt kjøtt, kjøttpuddingm stekt fisk, fiskepudding og fiskekaker4 ss finhakket dill ( godt til kokt kjøtt, kokt fisk, fiskeboller, fiskekaker)3 ss kaviar og 1 ss gressløk ( godt til kokt og stekt fisk, fiskepudding, fiskeboller)4 ss ketchup og 2 ts basilikum (godt til kjøttboller og kokte grønnsaker)2 ts sitronsaft, revet sitronskall av 1/2 sitron og 2 ss dill ( godt til kokt kjøtt, kokt og stekt fisk, torskerogn og fiskekaker)1/2 ts muskat (kokte grønnsaker)2-3 ss karri (min personlige favoritt til fiskeboller)Jeg har ofte krydderet oppi mens smøret smelter

Skrei på fransk

Anrett på varme tallerkner en skive skrei med kraft fra ovnsbakingen sammen med stekttorskerogn, smørdampet spinat, sitronbåter og kokte poteter