Har du en panne som også kan settes iovnen er den å anbefale. Fantastiskkoteletter hvor vinaigretten fungerer både osm marinade for grønnsakene og saus til kjøttet
Mens grønnsakene er istekeovnen, steker du kotelettene. Dagens oppskrift handler om koteletter. Da vi dro til jobb i dag var det som gå ut i et julekort – hvis man ser bort bra den stikkendevinden som ventet rett rundt hjørnet
Da blir det smørstekte kantareller eller kantareller og fløtesaus hos oss. Vispiserkoteletter ganske ofte hjemme hos oss, enten jeg steker de som de er i panna, steker de møre flere timeriovnen eller kuttet opp istrimlertil wok og gryteretter… Har du tid så blir de utrolig gode om du steker de iovnen med lokk på ilitt smør, vann og krydder på svak varme over flere timer
Server med stekte poteter – gjerne med et dryss rosmarin – og hjemmelaget kålstuing. Denne pestoen er i utganspunktet beregnet lammeretter, men siden jeg ikke er spesielt glad ilammekoteletter, bruker jeg svin som smaker vidunderlig
Stek kotelettene i smør/olje til de er gjennomstekte og pent brune. Nå på høsten er det rikelig med beter som får en ekstra fin sødme når de blir bakt iovn med litt god olje og krydder