Stek potetbåter med parmesan, hvitløk, urter eller som her, med krydder. Skrubber du potetene godt kan de stekes med skallet på, og av krydder kan du bruke, oregano, timian, basilikum eller som jeg har brukt i dag, provencekrydder
Poteter deles i båter og pensles med krydder og olje. Kutt kyllingfilet i store biter. Dyppes i mel, egg og pulverisert cornflakes fra hver sin bolle i denne rekkefølgen
Ha deretter over den finhakkede hvitløken og krydderurtene. ekstra lettrømme, hel laksefilet, hel laksefilet med hvitløk, hel laksefilet med potetbåter og lettrømme, hel ovnsstekt laksfilet, hvitløk, laks, lettrømme, ovnsgrillet laks, ovnsstekt laksefilet, rosemarin, timian
LaksefileterPoteterTomat, agurk og paprika (du kan selvfølgelig bruke andre grønnsaker om du heller foretrekker det)Rødløk og sjampinjong stekt sammenKrydder
Som tilbehør har jeg valgt ovnsbakte grønnsaker, en god soppsaus og kokte poteter, men potetmos, stektepotetbåter eller søtpotetmos smaker godt til entrecote, og en rødvinsaus eller en sherrysaus er også nydelig
Trenger du mer tilbehør enn det du har sendt med i ovnen kan du ordne det mens fileten er inne, Jeg surrer lit gulerot og kålrabi i panna og har stektepotetbåter denne gangen, men det kunne like gjerne vært rotmos, parmesanpotet eller balsamicopotet
Som tilbehør serverte jeg stektepotetbåter og en grønn salat. KRYDDERSTTEKTE POTETER. Provencekrydder. Hell over olivenolje og strø på maldon salt og provence krydder