Stekte torsketunger oppskrift oppskrifter

Stekte torsketunger med purre- og chilidip

Stekte torsketunger med purre- og chilidip

Stek torsketungene i smør noen minutter på hver side, til de er fint stekte. 8 torsketunger. Lag en dip av créme fraîche, smetana eller norsk rømme krydret med chili, pepper, salt og finstrimlet purre
Torsketunger – en favoritt

Torsketunger – en favoritt

Flere oppskriftertorsketunger finner du HER. Torsketunger er noe av det aller beste jeg vet. Jeg har laget torsketunger på flere forskjellige måter opp igjennom årene, blant annet med søtpotetmos som du ser på bildet over
Det beste jeg vet er sprøstekte torsketunger!

Det beste jeg vet er sprøstekte torsketunger!

Sprøstektetorsketunger er noe av det aller beste jeg kan spise og står alltid på menyen når jeg reiser hjem til min mor som bor ved det heftige og lunefulle Stadhavet
HEI ☺

HEI ☺

Da har jeg tatt opp torsketunger som jeg skal ha til middag i 2 - 3 daga med enten løk,grønnsaker og rømme osv ,skal sprøsteke dem så lage rømmesaus det er nam nam
Torsketunger og lime

Torsketunger og lime

Pynt med stekte. torsketunger. det var første gangen jeg både lagde og smakte torsketunger hold jeg meg. En perfekt match til torsketunger, og gjorde retten litt eksotisk

Sprøstekte torsketunger

Torsketunger. Beregn 3-4 torsketunger pr person, avhengig av størrelse og ca 100 g fersk torskerogn pr person. 12-15 torsketunger
Skrei med rogn og torsketunger

Skrei med rogn og torsketunger

Stektetorsketunger. Kokt skrei, kokt rogn og torsketunger. 6 torsketunger. 6 torsketunger. Skrei er en av de aller beste fiskene som finnes
Oversikt over årets oppskrifter!

Oversikt over årets oppskrifter!

Sprøstektetorsketunger – gf. Lette og luftige glutenfrie pannekaker med stekte epleskiver - gf. Oppskriftene er stort sett sukkerfrie

Smågodt fra havet

Start med sprøstektetorsketunger på salatseng og fortsett med blåskjell og. Beregn 2-6 torsketunger pr person, avhengig av størrelse, og om det er til. 600 g torsketunger

Stekte torsketunger

Vask torsketungene i vann og eddik. Tørk dem godt. Vend dem i mel, tilsatt salt og pepper, deretter i sammenpisket egg

Sprøstekte torsketunger med løkkompott

Skjær det løse skinnet av torsketungene, skyll og tørk dem lett.  Vend torsketungene i pisket eggehvite, og så i en blanding av griljermel, revet ingefær, salt og pepper

Sprøstekte torsketunger

Sprøstektetorsketunger er Nord Norsk tradisjonsmat som kan spises til både hverdag og fest. Har du smakt torsketunger før

Torsketunger med rømmesaus

800 gram torsketunger. 1. Torsketungene vendes i mel, krydres med salt og pepper og stekes gyllenbrune i margarin

Torsketunger i saus

Tungene vaskes godt og tørkes med kjøkkenpapir. Vend tungene i stekemel før de stekes gyllenbrune og legges i en form eller på et serveringsfat