Han avsluttet artikkelen med en liten refleksjon over hvor mye han setter pris på majonesens nærmest pregløse, unnselige smak, som en kontrast til tendensene i dagens matlaging hvor sterkeog rike smaker og smakskombinasjoner og innovasjon står så sentralt
Skulle den bli for sterk, spe ut med olje, eller litt vann. Det er jo så sinnsykt raskt å lage en dressing, og som alltid når en lager sin egen mat, så blir det bedre, og som regel billigere
Jeg synes sukker gjør en stor forskjell i retter med oppvarmede, lett syrlige tomater. Har du linser eller kikerter tilsetter du dem nå og varmer raskt opp til kokepunktet
Pølsen er typisk ganske fet og salt, og finnes i både milde ogsterke varianter – i tillegg til at kryddermiksen kan variere fra sted til sted og merke til merke
Hvis du vil lage mer autentisk aïoli erstatter du solsikkeoljen med olivenolje (men den må være god, helst en fruktig, ikke for sterk provençalsk type) og dropper sennepen
Heimelaga HaPå som er naturlig gluten og sukkerfritt, i tillegg er rasktog utrulig enkelt å lage. #lindastuhaug #sukkerfri #glutenfri #hjemmelagethapå #hapåoppskrift #sukkerfritthapå #sukrin #sukringold #xlife #oppskriftsukrin #sunnmatblogg #matinspirasjon #suntsøtt
Jeg anbefaler det på det sterkeste for å føle deg bedre, få mer energi, forbedre hud, forbedre fordøyelse, mer mental klarhet og alt annet som er listet opp over
Grønnsakene skal bare stekes raskt på medium sterk varme, ikke lenge. #mat #økologisk #sunn #helse #kosthold #vegetar #vegansk #østen #grønnsaker #wok #kokosmelk #stektris #reker
En favoritt for barna da det er lett å tygge og den er ikke alt for sterk. En rett som virkelig overrasket meg, og er blant de aller beste middagene vi har servert her hjemme, synes jeg