En superenkel "iskake",ellerPavlova med iskrem. Smør utover bakepapir i ønsket form, (jeg laget en liten og en stor sirkel)Sett inn på 150*, senk til 125* og stek i 1,5-2 timer
Når den er avkjølt kan du legge den over i et stortkakefat e. Jeg bruker puffet ris i min pavlova. Det er ikke mange år siden jeg smakte denne kaken for første gang
en raus håndfull ristede store kokosflak ( ikke strø). Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
Oppfordringen ble tatt på strak arm, og til dette måtte jeg lage en storPavlova. Kakemontering. Etter siste Pavlova, foreslo mannen i huset at jeg kunne lage en med det norske flagget på
Bruk en sprøytepose til å sprøyte ut marengsmassen i samme størrelse som du har markert/tegnet på bakepapiret, eller smør marengsmassen utover med en slikkepott eller en stor skje