I det siste har jeg laget dip av storehvitebønner med sitron,olivenolje og cumin. Vi har heldigvis opptil flere velassorterte eksotiske butikker her på Lillehammer, og det er utrolig mye billigere og bedre å kjøpe store poser med tørkede bønner som vannes ut over natten, og koker i lettsaltet vann dagen etter
De store har bittert skinn og lite smak. Denne gangen var det hvitebønner, en favoritt hos meg. Men det kunne også vært smørbønner, øyebønner eller kikerter
Meld dere på min store give away HER. ♦ 1/2 løk♦ 2 fedd hvitløk ♦ En dæsj kokosolje♦ 1 boks hakka tomater a 500gram♦ 2 gulrøtter♦ 1 god neve = ca 50 gram tørre risnudler♦ 1 boks store, hvitebønner♦ 2 toppa ss tomatpurré♦ 2 dl vann *♦ 1 ts sukrin♦ 1/2 ts chilisaus
Kutt opp løk, hvitløk og stilkselleri, og del pølsene i store biter. boks hermetiske bønner. 1 pakke eller boks hermetiske bønner. 2-3 kokte poteter i store biter (kan sløyfes)
Bruk hendene til å forme passe store fileter på ca. Rasp persilleroten på et rivjern (du trenger ikke skrelle den først) og ha alt over i bollen med hvitebønner
Du kan også bruke kidneybønner, hvitebønner eller hva du måtte ønske. Veganske quesadillas med sorte bønner, mais, jalapenos, vegansk ost og tacokrydder
Storehvitebønner kommer ferdigkokt i små kartonger og er en super proteinkilde. Uten å avsløre altfor mye av den veganske middagen jeg lagde i går (som dere får servert på neste kjøttfri mandag), så ble jeg veldig inspirert til å bruker mer bønner i matlagningen
2 store løk i tynne skiver. 400g kan cannellinibønner, drenert. Rør inn bønner, kyllingbuljong, fløte og en god klype safran, og deretter dekke og kok forsiktig i 5 minutter. 2 store løk i tynne skiver. 400g kan cannellinibønner, drenert
Rens kyllingen og del den i store biter. I denne kyllingryten er det to sorter bønner, hvitebønner og aspargesbønner, begge er med på å gjøre retten smakfull og mettende