Ettersom disse cookiesene er mykere enn vanlige cookies, bør de langtidslagres i fryseren. Disse cookiesene er fulle av nyttig næring, smaker godt og dekker søthungeren uten å kjipe bivirkninger
Store, mykecookies – sukkerfrie og med litt mer fiber og protein. Det var vel min store last de siste ukene av svangerskapet mitt, og jeg har nytt dem til det fulle – og da mener jeg de ekte fra butikken altså
Disse kjeksene eller cookies som de sikkert heter på godt populær-norsk, ble faktisk veldig gode. En velmenende far har hatt for vane å dele ut Maryland cookies etter endt treningsøkt
Disse kjeksene er hele husets store julefavoritt. Vil du lage mindre cookies bruk en teskje. De er også flotte å gi bort i gave, jeg kan love at de faller i smak hos både store og små
Store, mykecookies – sukkerfrie og med litt mer fiber og protein. Jeg har planer om å sette meg ned med en velfortjent pose smågodt når kvelden kommer, men jeg vil gjerne dele denne oppskriften på sukkerfrie cookies til de av dere som måtte ønske det
Jeg har den fortryllende ideen i hodet om å kjøpe masse små og store glasskrukker, og fylle dem med forskjellige typer te, kaffe, superfrø, økologisk mel og sukker
Finnes jo så mange deilige cookies der ute, og denne fant jeg på nettet. ) Jeg og vår jente på 4 år har laget disse nydelige cookiesene så trykk deg videre for å se hvordan DU å kan lage de
Du lager så store eller må cookies du vil. Det er egentlig en fin linje mellom cookies som er for harde som briscotti, og cookies som er for myke som kake
T-skje for små cookies og spiseskje for store. Sprø og gode kafé-cookies med nonstop. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter Sprø og gode kafé-cookies med nonstop
Jeg bruker en cookie scoop slik at alle cookiene blir like store. Cookies laget på brunt rørsukker med tørkede tranebær, hvit sjokolade og valnøtter… Mmmmm
Det er bedre å steke disse for lite enn for mye, da holder de seg myke lengre. I dag har jeg laget en av mine favorittoppskrifter på kjeks med sjokoladebiter, nemlig Crüsli cookies, eller som de heter opprinnelig, Quaker Natural Chocolate Chippers
Jeg lager de litt store og da er 1 stk. Oppskrift 9 store eller 12-15 små. 3 ss (store) hasselnøttsmør. Jeg tørker de i dehydrator på 41 grader i rundt 7 timer, da er de myke inni og har fått en fin skorpe utenpå. Oppskrift 9 store eller 12-15 små