Disse kjeksene er hele husets store julefavoritt. Vil du lage mindre cookies bruk en teskje. Bland til slutt inn hvetemelet , hakket sjokolade og hasselnøtter
Jeg har den fortryllende ideen i hodet om å kjøpe masse små og store glasskrukker, og fylle dem med forskjellige typer te, kaffe, superfrø, økologisk mel og sukker
Finnes jo så mange deilige cookies der ute, og denne fant jeg på nettet. ) Jeg og vår jente på 4 år har laget disse nydelige cookiesene så trykk deg videre for å se hvordan DU å kan lage de. 100 gram sjokolade
Bruk en cookieskje til å lage like store kuler og legg disse på et stekebrett dekket med bakepapir. Cookiene vil være bløte og myke i midten når du tar dem ut av stekeovnen
Bruk en cookie scoop for å lage like store «kuler». Mørke og deilige sjokoladecookies. Sikt alt det tørre inn i to omganger, vekselvis med sjokoladebitene
Ettersom disse cookiesene er mykere enn vanlige cookies, bør de langtidslagres i fryseren. Disse cookiesene er fulle av nyttig næring, smaker godt og dekker søthungeren uten å kjipe bivirkninger
Store, mykecookies – sukkerfrie og med litt mer fiber og protein. Det var vel min store last de siste ukene av svangerskapet mitt, og jeg har nytt dem til det fulle – og da mener jeg de ekte fra butikken altså
Disse kjeksene eller cookies som de sikkert heter på godt populær-norsk, ble faktisk veldig gode. Vend inn i deigen sjokoladen hakket i gode biter- ikke for små
Disse kjeksene er hele husets store julefavoritt. Vil du lage mindre cookies bruk en teskje. Bland til slutt inn hvetemelet , hakket sjokolade og hasselnøtter
Tilsett det myke smøret. Rull sjokoladebollene gjennom eggehviten. Dagens fristelse er S’mores Cookies. Rull så sjokoladebollene gjennom de knuste hasselnøttene
Jeg bruker en cookie scoop slik at alle cookiene blir like store. Cookies laget på brunt rørsukker med tørkede tranebær, hvit sjokolade og valnøtter… Mmmmm
Søtt, Sjokolade, Snacks og Energi/Proteinbarer. Søtt, Sjokolade, Snacks og Energi/Proteinbarer. Jeg lager de litt store og da er 1 stk. Oppskrift 9 store eller 12-15 små. 3 ss (store) hasselnøttsmør. Jeg tørker de i dehydrator på 41 grader i rundt 7 timer, da er de myke inni og har fått en fin skorpe utenpå. 36 i Søtt, Sjokolade, Snacks og Energi/Proteinbarer. Oppskrift 9 store eller 12-15 små. 36 i Søtt, Sjokolade, Snacks og Energi/Proteinbarer