Suffle dessert oppskrifter

Brennhet sufflé

Brennhet sufflé

Her har du en dessert som garantert vil imponere og som virkelig utfordrer smaksløkene – salt, søtt, pepper, myk sufflé og jordbær
Sjokoladesufflé ✿

Sjokoladesufflé ✿

En helt herlig fantastisk sjokoladedessert ✿. La den avkjøles, mens du forbereder resten av desserten. Fordel røren i formene og stek suffleene på nederste rille i stekeovnen i 12-15 minutter
Ostesufflé

Ostesufflé

Hvor får jeg tak i den fine suffle' forma. Desserter. ♥ Lager du ostesuffle i porsjonsformer , kan steketiden reduseres til 20-25 minutter. ♥ Lager du ostesuffle i porsjonsformer , kan steketiden reduseres til 20-25 minutter
Mine beste kokebøker

Mine beste kokebøker

Her vises klassiske teknikker for å lage klassiske franske grunnleggende retter som sauser, kaker, desserter og suffleer
Beignets sufflés

Beignets sufflés

Benèsuffle slik Oselia skriver det, eller Beignets sufflè, slik det åpenbart skal skrives, ble etter mye undring, prøving, diskusjoner på kjøkkenet og leting i andre kokebøker, omsider servert våre kollegaer til lunsjdessert
Ostesuffle

Ostesuffle

Souffle kan man servere både til forrett, hovedrett og dessert, men det kan nok være greit å spre det utover noen middager og ikke ta souffle til alle rettene
Bakt avokado mousse eller avokado fondant

Bakt avokado mousse eller avokado fondant

Forbered formene suffleen skal stekes i ved å dele de to avokadoene, ta ut stenene og kjøttet. Det går for det meste i halve avokadoer med sitronpepper og salt som tillegg til middagen, eller supersunn sjokolademousse til dessert

Ostesuffle – en god smårett

Et menyforslag som står i kokeboken min er å servere ostesouffle til forrett, grillstekt entrecote med persillestekt stensopp, og som dessert solvarm frukt, og det høres jo godt ut
Porsjonssufflè med lønnesirup.

Porsjonssufflè med lønnesirup.

Hva med en luftig dessert. Perfekt avslutning på et "tungt" måltid. Sufflè med smak av lønnesirup. Perfekt hvis du har to eggehviter til overs
Eplesufflé

Eplesufflé

Til denne oppskriften trenger du en suffléform på ca 1 liter. Sett stekeovnen på 175 °C. Smelt smør, og pensle formen med smør
Rabarbra - og blåbærsufflé

Rabarbra - og blåbærsufflé

Når desserten spises lages et hull i toppen av suffleen og is haes ned i. Rett før suffleen skal i ovnen smøres formene med enda et lag smør
Lilla, lett og luftig

Lilla, lett og luftig

Men dessert skal jeg prøve å lage. Og da må vi ha dessert. Med halvparten av husstandens medlemmer i elendig form er behovet for trøstemat sterkt til stede

Jordbærsufflé

De deilige, søte bærene er like gode naturell med sukker og fløte, som most eller syltet, i kaker, desserter eller is

Popovers

Start med å varme opp ovnen til 230°C. Spray formen med formfett. Smelt smøret og ha ca 1/2 ts smeltet smør i bunnen av hver av hver form (oppskrift beregnet til 12 stk så husk å spare litt smør til neste porsjon om du har en form til 6 stk og steker i to omganger)

Protein dessert-quiche med eple

De som har fulgt bloggen en stund vil nok kjenne igjen at dette er en litt annen variant av min favoritt eplepai / suffle