Den er rask og enkel. En ting jeg ikke likte når jeg var liten var fiskegrateng. Jeg skulle bli godt voksen før jeg lagde fiskegrateng selv for første gang
Ikke kast eggehviten, den kan du bruke til andre ting som i en grateng, sufflé, pavlovakake eller rett og slett i en omelett, viste du forresten at man kan fryse eggehvite
Ikke kast eggehviten, den kan du bruke til andre ting som i en grateng, sufflé, pavlovakake eller rett og slett i en omelett, viste du forresten at man kan fryse eggehvite
Ostesufflé er fantastisk godt, men et kulinarisk mareritt for mange. Det har vært utrolig morsomt å være avbildet på melkekartonger over hele landet i sommer
Suffléen er enkel å «slå sammen», og biffen og soppen steker seg ferdig mens den står i ovnen. Vi har prøvd norsk frosset og vakumpakket hjortebiff, og servert den med potesufflé laget på Gulløyepoteter, og stekt steinsopp fra fryseren
For servering valgte jeg en enkel BLT-salat. Fra I know how to cookJeg er ikke helt sikker på om jeg har smakt ostesuffle noen gang, men jeg har sett bilde på bilde med lekre suffleer, og det ser unektelig ustoppelig godt ut