Sufflé til dessert oppskrifter

Brennhet sufflé

Brennhet sufflé

Pass på at absolutt alle flater (og helt opp til kanten) er dekket da dette er essensielt for hvordan suffléen på sitt magiske vis strekker seg mot himmelen
Sjokoladesufflé ✿

Sjokoladesufflé ✿

Rør sammen egg og sukker, tilsett sjokoladen og kjør alt godt sammen med en håndmikser. En helt herlig fantastisk sjokoladedessert
Ostesufflé

Ostesufflé

♥ Godt lagret Jarlsbergost og Sveitserost egner seg godt tilostesufflé. , jeg faller for fristelsen for å gi dere en osteoppskrift til
Mine beste kokebøker

Mine beste kokebøker

Reisene får helt nye dimensjoner fordi maten henger så tett sammen med livsstil, landskap, historie, politikk og moral
Beignets sufflés

Beignets sufflés

Benèsuffle slik Oselia skriver det, eller Beignets sufflè, slik det åpenbart skal skrives, ble etter mye undring, prøving, diskusjoner på kjøkkenet og leting i andre kokebøker, omsider servert våre kollegaer tillunsjdessert
Ostesuffle

Ostesuffle

Souffle kan man servere både til forrett, hovedrett og dessert, men det kan nok være greit å spre det utover noen middager og ikke ta souffle til alle rettene

Ostesuffle – en god smårett

Et menyforslag som står i kokeboken min er å servere ostesouffle til forrett, grillstekt entrecote med persillestekt stensopp, og som dessert solvarm frukt, og det høres jo godt ut
Porsjonssufflè med lønnesirup.

Porsjonssufflè med lønnesirup.

Perfekt hvis du har to eggehviter til overs. Hva med en luftig dessert. smør til smøring av former. til alt akkurat er blandet, uten å piske luften ut av marengsen
Eplesufflé

Eplesufflé

Server straks, gjerne med litt pisket krem til. Legg eplene i den smurte suffléformen, og dryss over kanel og sukker
Rabarbra - og blåbærsufflé

Rabarbra - og blåbærsufflé

Ha til slutt i revet skall av ½ sitron. Når desserten spises lages et hull i toppen av suffleen og is haes ned i
Lilla, lett og luftig

Lilla, lett og luftig

Med halvparten av husstandens medlemmer i elendig form er behovet for trøstemat sterkt til stede. Men dessert skal jeg prøve å lage

Jordbærsufflé

Å lage sufflé er en studie i seg selv, og Oselia har faktisk oppskrift på flere ulike suffléer både til middag og dessert

Popovers

Start med å varme opp ovnen til 230°C. Smelt smøret og ha ca 1/2 ts smeltet smør i bunnen av hver av hver form (oppskrift beregnet til 12 stk så husk å spare litt smør til neste porsjon om du har en form til 6 stk og steker i to omganger). Skru så varmen ned til 165°C og stek i ca 15 min til. Har du en form beregnet på 6 stk, skrur du opp varmen på ovnen til 230°C igjen og gjentar prosessen med resten av deigen

Protein dessert-quiche med eple

En oppskrift til dere. ) Kanskje som en søt, sunn frokost, en proteinboost etter trening, dessert, kveldsmat eller rett og slett en middag