"Det smaker akkurat som gele" sa min prøvesmaker, da han smakte på sukkerpastaen. For dere som har boken min Bursdagskaker så har dere en oppskrift på vanlig sukkerpasta og sukkerpasta med sjokoladesmak som er gode å jobbe med
(Litt av kaken går vekk når du skjærer til formen)Krem - anbefaler denne sjokoladekremen eller vanlig smørkrem med kakaoBlå masse (sukkerpasta, mmf eller marsipan) eller annen farge etter bursdagsbarnets ønskeSvart, rød og hvit masse til detaljer, eventuelt sølvfarge til felgene
litt gul og rød sukkerpasta for å lage dekorasjoner pluss gul fargepulver eller spiselig glitter. Pynt deretter med pelre strøssel og kuler av rød sukkerpasta og sett en gul sukkerpasta stjerne på toppen av hver muffin
De sorte detaljene er sukkerpasta på tube fra Wilton (men fant ikke den runde lille tuppen min, så måtte bruke strjernetupp, og det ble jo ikke like fint, men men
Jeg lagde disse av ferdigkjøpt sukkerpasta som jeg farget svakt rosa. Kjevle sukkerpastaen 2-3 mm tykk og stikk ut to kronblad-sett i valgfri størrelse, alt etter ønsket størrelse på rosen
sukkerpasta til trekk. pastafarger (rosa). Kjevle ut sukkerpasta, og dekk kaken. Jeg har farget sukkerpastaen rosa, og pyntet med roser som jeg laget med FI moulds