Enkelt og raskt å tilberede, samt et mettende måltid da du spiser kraften som suppe. Oppskriften til disse smakfulle blåskjellene fikk jeg av Mette over en hyggelig matprat
Serveres med godt brød eller baguette til å dyppe i den gode suppen. Vask og skrubb blåskjellene. Kast alle blåskjell som ikke lukker seg når du slår på skallet
De deilige karrismakene kan gjerne overføres til blåskjell. Vi er så utrolig heldige som har hytte på en øy, og i påsken sanket vi blåskjell og lagde i stand et himmelsk måltid
Imens det blir blankt og fint, så skrubber jeg blåskjellene i kaldt vann og fjerner de som er knust. Deretter har jeg over eplejuice og sitronsaft i kjelen og har over blåskjellene
Dette er en god, varmende suppe som jeg synes passer perfekt når høsten snart gjør sin entre. Selv om det er på vinteren blåskjellene er på sitt beste, deler jeg denne oppskriften nå
Verdens mest berømte fiskesuppe er trolig la bouillabaisse fra Sør-Frankrike. Dette er strengt tatt ikke en bouillabaisse, men en av mine absolutte favoritter når det kommer til fiskesuppe
Kraften fra damping av blåskjell blir så god -og er nydelig å bruke som basis for gryter og supper. Etter tips fra Hellstrøm er grytekraften laget med blåskjellkraft, poteter og tomater, som er kjørt sammen med stavmikser og silt til en fløyelsmyk kraft