Han har jo skrevet romanen Nattens brød. Jeg sto altså å knadde deigen og tenkte på dette navnet og at dette brødet passettil diverse nattmat / kveldsretter
Litt mer utfordrende, men desto morsommere er suppefylte wontons fra Shanghai, Xiao Long bao. Å bite i en wonton så munnen fylles av deilig, varm suppe sammen med ingefær, bacon og andre godsaker er en magisk spiseopplevelse
Et knippe supper og hjemmebakt brød. Denne suppen er helt fantastisk god. Et helt vanlig hverdagsbrød,Laget på en helt vanlig hverdag,starter du prossessen når du kommer fra jobb,har du et velduftende hus og nystekt brød til kveldsmat
Og fersk brød selvsagt. Men den egner seg så perfekt til suppe. La suppen koke i ca. Så tilsetter du litt melk eller fløte, og kryddrer med salt og hvit pepper(sort pepper kan brukes, men kan lage små prikker i suppen)
Disse brødstrimlene smaker nydelig til suppen. Skjær noen veldig tynne skiver av et godt brød, del det i strimler og pensle med en god olje, legg strimlene på bakepapirkledd stekeplate og stek de helt sprø på ca
eller server brødet til middag i morgen til en herlig Selleri og persillerot suppe. […] Lag for eksempel «Verdens beste aioli» for å dyppe det nystekte brødet i…