I dag har jeg brukt kikerter i salat sammen med kjøttboller og avocado. Legg rikelig med salat på tallerkenen, ringle over litt dressing eller bare noen dråper god olivenolje
Thaisuppe. Her er kyllingen krydra med maldonsalt og kverna pepper, og stekt i smør og olivenolje. Det som er fint med denne retten er at du kan lage ei ekstra stor skål og ha restene til kvelds, eller frokost/lunsj neste dag
Sjekk gjerne også ut noen av de andre bidragene som er kommet inn, for eksempel Mat på Bordets risotto med pancetta, erter og spinat, Godt og sunts Napolitana surdeigspizza og My Nordic Kitchens italienskinspirerte sitrussalat medavocado (engelsk)
Bruk spinat i grønne smoothies, ha en stor håndfull i ferskpresset juice, bruk fersk spinat i salat, sleng det i en suppe eller sautér det som tilbehør til middag
Disse passer både til suppe og til koldtbordet. smak til med salt. Jeg delte ferdighevet deig i to, kjevlet den ut i ønsket størrelse og fordelte halvparten av pesto- og avocadosmøret utover