Idag lagde jeg en fantastisk blomkålsuppe, og oppskriften var selvfølgelig Hellstrøm sin. Kjør suppen i en blender eller bruk en stavmikser til suppen er helt glatt
Her finner jeg den beste oppskriften på suppe på svineknoke, sveler og kraft med mer. Han blander klassiske norske retter (sørlandsk fiskesuppe) med en del asiatisk inspirasjon fra sin tid i Singapore
Kraften fra damping av blåskjell blir så god -og er nydelig å bruke som basis for gryter og supper. Etter tips fra Hellstrøm er grytekraften laget med blåskjellkraft, poteter og tomater, som er kjørt sammen med stavmikser og silt til en fløyelsmyk kraft
Her kommer det en blomkålsuppe som jeg fant å tv programmet Hellstrøm rydder opp-hjemme. Kjør suppen i en blender, kjøkkenmaskin eller bruk en stavmikser til suppen er helt glatt
Jeg bladde frem og tilbake forbi hummersuppen til Hellstrøm, og krabbebisqueoppskriften i Le Cordon Bleu boken, til slutt bestemte jeg meg for å prøve meg på en blåskjellsuppe jeg fant oppskrift på i "Inn med sølvskje" (Herland & Hellstrøm)
Den er laget av søte Ciliegino cerrytomater som dyrkes på sørspissen av Sicilia, og brukes som basis i pastasauser, pizza, gazpacho, supper og Bloody Mary
Oppskrift. Og som resultat foretrekker vi mat som smaker mer enn smør og salt, uansett hvor mye Hellstrøm måtte rive seg i (resten av) håret over ødeleggelsen av ferske, naturlige råvarers egensmak