Denne undervurderte og rimelige griseknoken egner seg til mye mer enn å bare koke kraft og suppepå. Snikgjest serverer stekt svineknokepå enkleste vis som fingermat
Siden jeg ville lage suppe av restene, så bakte jeg først knoka i vann og sparte kraften. I Storbritannia er pastinakk blant annet et must til «sunday roast», og den deilige søtlige smaken kommer så godt fram når denne supre rotgrønnsaken får litt olje og varme på seg
Noen supper smaker best om vinteren, dette er en av dem. Legg det tilbake i suppen og varm opp. 1 lettsaltet svineknoke (Hvis de er små bruker du 2). Servér med baguetter eller flatbrød 1 lettsaltet svineknoke (Hvis de er små bruker du 2)
Avhengig av hva slags type svineknoke du kjøper, vann den ut på forhånd. Du får ikke mørere og mer smakfullt kjøtt enn det som sitter på bein, og ved langtidstilberedning er du garantert et mørt og saftig resultat
Og til denne type suppe serverer jeg gulrøttene i skiver som på bildet over. Kjøttet som brukes som base i denne retten sammen med de gule ertene er lettsaltet svineknoke, som er ett veldig typisk suppekjøtt
Eller som en god suppe. Vanligvis foretrekker jeg en saltet eller røkt svineknoke, men til denne kraften til raviolien er det greit å ha kontroll på saltmengden da den skal koke godt inn
Jeg gjorde det enkelt og lagde en suppe med de grønnsakene jeg hadde til rådighet ✿. Det skulle bli regnvær i dag, så da passet det bra å sitte inne og fyre i vedovnen, mens svineknoken kokte ♥ Men, neida