I en kasserolle har du 1,5 liter vann, en hel brokkoli delt i biter, en kvart purreløk, en kvart rød chili, en sellerirot skrellet og delt i biter, 4 terninger buljong (jeg bruker hønsebuljong) og et par laurbærblad
Jeg hadde litt kokte poteter og fikk lyst på potetsuppe, men kom på at jeg hadde jo sellerirot i kjøleskapet også, og selleri gir jo en fantastisk smak
Igår laget jeg en kjempegod kremet suppe med rotgrønnsaker og grønnsakspølser. Denne suppen ble kjempegod og disse grønnsakspølsene liker mine unger veldig godt, så dette ble en sunn og god middag som falt i smak hos liten og stor
Etter å ha sett Renee (vinneren av Top chef) lage sellerirotsuppe, så måtte jeg bare teste det ut. Spesielt sellerirot og persillerot som har en særegen nøtteaktig og søtlig smak
Regnværsdag og suppedag. Ingenting smaker bedre enn en god suppe når det er vått og halvsurt ute. Til denne suppen (rikelig til fire personer) trenger du
Her er en rødløk, litt hvitløk, sellerirot (jeg kjøpte uhorvelige mengder da jeg lagde suppa til Arne og Arne, og sellerirot er godt i nesten alle supper)
GRØNNSAKSUPPE ER EN DEILIG HØSTSPISE. Oppskrift på suppe for 1 person. 50 gr sellerirot gir 15 kalorier. 50 gr sellerirot gir 15 kalorier 60 gr fenikkel gir
Når grønnsakene er ferdige, smaker du til suppen med salt og pepper. 5 dl kraft fra suppen og lag løksausen. 100 g knollselleri (sellerirot) eller persillerot