Surkål hellstrøm oppskrifter

JULE RIBBE

JULE RIBBE

Jeg hadde mitt første forsøk på ribbe med Eyvind Hellstrøm ved min side. ) Metoden min er litt annerledes, men inspirert av Hellstrøm og mammas julemiddag
Pepperkaker

Pepperkaker

Sammen med portvin kalle Eivind Hellstrøm dette for den hellige treenighet i sin bok "Pinnekjøtt, Lutefisk og andre Bagateller"
Mine beste kokebøker

Mine beste kokebøker

Du lurer kanskje på hvor Ingrid Espelid og Eivind Hellstrøm er. Hallo Hellstrøm, om du leser dette, kan du sende meg en bok

5 gode lavkarbo tilbehør til julematen

Surkål. De fleste velger nok å lage surkålen ut fra de variantene man får kjøpt i butikken, og også i disse er sukker gjerne langt opp på ingredienslisten
6 måter å lage pinnekjøtt på

6 måter å lage pinnekjøtt på

Nå er det helt lov med flatbrød, hvit saus, surkål (lenke), sennep (lenke), tyttebærsyltetøy, rødkål og kålstuing
Ribbe frå riksguruane sitt kjøkken

Ribbe frå riksguruane sitt kjøkken

Serverer ribba med sjy, kokte (mandel)poteter, medisterkaker, julepølse og raudkål eller surkål. Her kan du lese om korleis ribba blir når du lyttar til råda frå Ingrid Espelid Hovig og Eivind Hellstrøm
Norges julemiddag - ribbe

Norges julemiddag - ribbe

Surkål Rødkål Medisterkaker Roasted potatoes Ristede rosenkål med valnøtter og lynghonning Skysaus RibbeBåde medisterkakene, surkålen og rødkålen har jeg laget på forhånd slik at tiden jeg bruker på kjøkkenet på julaften bare skal være for kosens skyld