Kiloprisen på en ferdig hamburger er nesten alltid dyrere enn kjøttdeig. Du betaler altså ekstra for å spe ut burgeren din med salt, mel, vann og E stoffer, som i utgangspunktet er billigere enn kjøttdeigen
Han ønsket kjøttkaker, potetmos, ertestuing, surkål og brun saus til søndagsmiddag. Bland at dette med karbonadedeig, svinekjøttdeig, egg, kraft og krydder
Har jeg surkål, trykk her, i kjøleskapet synes jeg det også kan være godt å ha sammen. I stedet for kjøttdeig så bruker du solsikke frø sammen med massevis a godt taco krydder og det vil få en «kjøttlignende» konsistens, du vil bli overrasket
I år har jeg tenkt å lage,pølser,ribbe,surkål,serinakaker (men det blir vell gitt bort antar jeg) syltaflesk,hadde vært greit å fått laget lammerull,jaja jeg får se ,tiden går jo så inni hælsiken fort imot jula nå,burde egentlig ha begynt i går,menmen får se hva det blir til tilslutt,tar det litt som det kommer da
Kiloprisen på en ferdig hamburger er nesten alltid dyrere enn kjøttdeig. Du betaler altså ekstra for å spe ut burgeren din med salt, mel, vann og E stoffer, som i utgangspunktet er billigere enn kjøttdeigen
Jeg hadde også selvsagt surkål og tyttebærsyltetøy til. Som regel når kjøttindustrien bearbeider (les=vanner ut) kjøttdeig, så pleier de å ta ekstra betalt