Koteletter minner meg om barndommens søndagsmiddag, servert med kokte poteter ogsurkål. Gi den litt kjedelig koteletten ett lite løft, med sesamfrø og gode grønnsaker
Det hender jo at man ønsker å ha ribbe utenom juleaften og tradisjonene med saus ogsurkål. Andebryst er jo ikke hverdagsmat, så jeg har prøvd det ut som tilbehør til svinekoteletter, kjøttkaker(uten brun saus) og lammekoteletter
Her er en enkel god variant på nakkekoteletter om du er lei surkålog rødkål. Det som ofte kan skje med svinekoteletter er at de blir litt seige om du koker de for lite
En avveksling fra vanlig rødkål (surkål) man gjerne spiser til julematen. grillede, røkte svinekoteletter (sommerkoteletter) eller vanlige koteletter, røket svinekam, stekt kylling, stekt kalkun og sikkert til mye annet også
Lei av surkålen. Bluecheese gratinert nakkekottelettSvinekoteletter bakt i melkDel på. Nakkekoteletter med stekt rosenkål, eple og løk er en utrolig frisk variant som jeg anbefaler
Du finner dem ofte på tilbud, og sammen med en pakke ferdig surkål er dette kjempegodt. Vil du ha en mer avansert søndags variant, anbefaler jeg svinestek med soppsaus og rødkål
Som tilbehør kan det meste brukes sammen med koteletter, poteter i alle varianter, surkål eller rødkål som har vært veldig populært hos oss, og erter, gulrøtter og andre grønnsaker etter smak og bekag, her er det kun fantasien som bremser
Det vanligste tilbehør til koteletter er nok poteter, surkålog en eller to slags grønnsaker som er et godt tilbehør, men kanskje kan det være kjekt med en liten vri av og til så prøv denne her