Surkål eller rødkål er en selvfølge til julemiddagen, til skinkestek og koteletter. Surkål holder seg godt så lag en stor porsjon så har du til julebuffeten også
En litt større og annen oppskrift på surkål kan du se her. Hvorfor ikke lage din egen surkål til jul. Surkål er deilig til ribbe (svin), skinkestek, svinekoteletter, medisterkaker og -pølser, sosisser, kjøttkaker m
Pakker du surkål på tett glass og oppbevarer dem i kjøleskap så holder dem hele julen. Både rødkål og surkål skrev jeg om i fjor, men har blitt forespurt en mer illustrert forklaring
Ribbe, surkål, eple og røstipotet. Jeg har en litt annerledes surkål, som jeg også synes er god. Dette gir knallgod "surkål" på kort tid, samtidig som den blir litt annerledes enn den klassiske kålen
Svinekotelett med surkål og eplemos. Å lage surkål er enkelt. Dessuten dufter det deilig i huset - ordentlig god og stemningsfull juleduft for oss som har surkål og ribbe på julaften
Ninas gode liv. 51, Meløy. Takk for koselige kommentarer på min blogg. -)
Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
Rødbeter går selvsagt bra i denne oppskriften og vil sikkert gi surkålen en nydelig rosafarge. Husk at ut januar tilbyr jeg en nyttårspakke med individualisert kostholdsveiledning, kostplan og masse oppskrifter og tips for å komme i gang med et sunt og naturlig lavkarbo- / høyfettkosthold