Surkål salat oppskrifter

Detox «vinegrett» salat

Detox «vinegrett» salat

Denne er inspirert av den russiske rødbete salaten – vinegrett, hvor de bruker surkål og syltagurker
Fermentert rødløk

Fermentert rødløk

enzymer og naturlige probiotikske bakterier (tenk surkål i plastposer og rødbeter på glass). Fermenterte rødløk kan brukes i salater, på pizza og burgere og egentlig i alle andre retter der du vanligvis bruker rødløk
Spis godt og billig

Spis godt og billig

Salat blandinger. Du kjøper salat som allerede er kuttet og delt. All salat visner og mister konsistens med en gang den blir behandlet/kuttet/revet
Men hva kan jeg spise?

Men hva kan jeg spise?

Ribbe med hjemmelaget, melkesyregjæret surkål. Kyllingsalat med olivenolje. Salat og/eller middagsrester
Sweet and Sour Chili Kotteletter

Sweet and Sour Chili Kotteletter

I hele min oppvekst, ble svinekotteletter servert på tradisjonelt vis, stekt med poteter og surkål. Ris, poteter, salat
Vegetarisk julemat #2

Vegetarisk julemat #2

Det er både vegisterkaker og pølser, surkål, beter, poteter, brun saus og tyttebærsyltetøy på bufféten, samt litt forskjellig plukkemat
Fermenterte egg

Fermenterte egg

surkål eller andre fermenterte grønnsaker. oppi en salat. Tilsett myse eller surkålsaft og sett på lokk. surkål eller andre fermenterte grønnsaker
Sweet and Sour Chili Koteletter

Sweet and Sour Chili Koteletter

I hele min oppvekst, ble svinekoteletter servert på tradisjonelt vis, stekt med poteter og surkål. Ris, poteter, salat
Nakkekoteletter med tomat og hvitløk

Nakkekoteletter med tomat og hvitløk

Her er en enkel god variant på nakkekoteletter om du er lei surkål og rødkål. Eller salat. Ja egentlig passer alt til disse kotelettene unntatt rødkål og surkål
VARM RØDKÅLSALAT MED DRUER

VARM RØDKÅLSALAT MED DRUER

Denne salaten er ganske rask å tilberede da den ikke trenger å koke så lenge som surkål. En avveksling fra vanlig rødkål (surkål) man gjerne spiser til julematen
Middelhavs-marinert kotelett med pastinakk-purè

Middelhavs-marinert kotelett med pastinakk-purè

Og gir en fin vri med litt andre smaker, må jo ikke alltid ha surkål til. Den har en svært rund, litt søtlig smak og egner seg til koking, steking, salater, ja til det meste
21dsd 2014 – Dag 18

21dsd 2014 – Dag 18

Svineindrefilet i fløtesaus, en liten potet, ovnsbakt brokkoli og surkål. salat med et egg og Grøstadskinke

Gjenbruk av hermetikkbokser

Før de kom til oss innehold de surkål. Boksen til venstre har gitt oss salat gjennom hele sommeren. Jeg er glad i gjenbruk og er en flittig bruker av hermetikkbokser til oppbevaring