Tradisjonen tro spiser vi ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål og poteter juleaften. Årets første lørdag ♫♪THAISALAT og SPICY ANDEBRYST med FIVE-SPICE kydder - 五香粉
enzymer og naturlige probiotikske bakterier (tenk surkål i plastposer og rødbeter på glass). Fermenterte rødløk kan brukes i salater, på pizza og burgere og egentlig i alle andre retter der du vanligvis bruker rødløk
Her er en enkel god variant på nakkekoteletter om du er lei surkål og rødkål. Eller salat. Ja egentlig passer alt til disse kotelettene unntatt rødkål og surkål
Er så godt som tilbehør til salater og middag. Fermentert mat og spesielt surkål fremmer god fordøyelse og helse, full av både levende enzymer og gode tarmbakterier
Denne salaten er ganske rask å tilberede da den ikke trenger å koke så lenge som surkål. En avveksling fra vanlig rødkål (surkål) man gjerne spiser til julematen
Hadde med meg hjem hjemmelaget fermentert surkål. Har vært å shoppet inn noen store handlenett med mest grønt og litt frukt og bare juicer og juicer… – Og deilige salater
Og gir en fin vri med litt andre smaker, må jo ikke alltid ha surkål til. Den har en svært rund, litt søtlig smak og egner seg til koking, steking, salater, ja til det meste
Grov leverpostei, god sylteagurk, kapers, salat, remulade og friske blader av estragon. Ribberull og surkål04. desember - Hjemmelaget surkål på kort tid06
Før de kom til oss innehold de surkål. Boksen til venstre har gitt oss salat gjennom hele sommeren. Jeg er glad i gjenbruk og er en flittig bruker av hermetikkbokser til oppbevaring