Sursild akevitt oppskrifter

Juleflipp med akevitt.

Juleflipp med akevitt.

Sursild, øl og akevitt. Juleflipp med akevitt. Og så sitter du igjen med en lett akevittsmak mot slutten, sier den kreative bartenderen
På tide med julesilden.

På tide med julesilden.

Hell laken fra sursilden i en bolle og bland i akevitt, einerbær, pepper og dill. La oss begynne med den klassiske norske sursilden

Årets juleakevitt er på plass

Sursild, øl og akevitt. år på rad presenterte Gilde sin årlige juleakevitt i midten av oktober. Halvor Heuch, fagdirektør brennevin hos Arcus, eller destillatør som han selv liker å betegne seg, har med rette blitt tilkjent æren for en del av holdningsendringene gjeldende akevitt i Norge
Sursild, øl og akevitt.

Sursild, øl og akevitt.

Sursild, øl og akevitt er det mest julete som finnes. La oss begynne med den klassiske norske sursilden

Gravet laks med sennepssaus

Sursild. resten av krydderblandingen og hell over akevitt eller gin. 1 dl akevitt eller gin. Rens og fileter laksen

Kjellands sursild

Hell akevitt over sursilda like før servering. Sursilda bør lagres kaldt i ett døgn før bruk. 1/2 dl akevitt

Akevittsild

Hell laken fra sursilden i en bolle og bland med einerbær, akevitt, pepper, timian og dill. sursild. akevitt