Dette er et deilig ferskt brød som er fantastisk servert med smør, servert som hvitløksbrød sammen med pasta, med forskjellige typer ost, sammen med suppe, leverpostei, sursild eller røykalaks, eller syltetøy
00, der finner du grovt rugbrød, så kommer syltet laks, syltet gulrot/løk, ei skive kjøttpate' ei karbonadekake, ei skive med sursild pyntet med et dryss av egg mimosa, mer rugbrød og i midten en klatt remulade
Tomatsilda var min favoritt, men jeg smakte alltid på dem alle sammen, sennepsild og sursild. karbonade-, reke-, ost og skinke- smørbrød, samt de tradisjonelle snittene med egg og ansjos
Smør grove skiver eller rundstykker med litt smør og legg på en god skje med. Pynt med egg i båter, og eventuelt tynne skiver rødløk og frisk dill eller
Er du som jeg glad i sild og har et par sildefileter til overs,, bør du prøve disse "godbitene" her, har du ikke sild tilovers, går det godt an å kjøpe et par sildefileter, enten kryddersild eller vanlig sursild
Sursild. 2 egg. Servert som hos ”Salt og sild” på Tjørn, vestkysten av Sverige. Anrett på fat tynne skiver av spekeskinke og appelsinfileter og ruccolasalat
Allenhånde brukes til svinekjøtt, fleskepølse, fet fisk, kjøtt- og kålsuppe og till sursild. Den sterke smaken gir en eksotisk karakter til fisk, skalldyr, kjøtt gryter, eggeretter m m