Sursild lagring oppskrifter

Tid for agurksylting

Tid for agurksylting

Det hjelper på riktig lagring. 1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder. 1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder

Det er agurktid igjen!

Det hjelper på riktig lagring. 1 kilo sylteagurk 1 liter eddik 5% 250 gram sukker 1 stor spskj sennepsfrø 1 halv pose sursildkrydder Krondill hvis du har i hagenSlik gjør du. 2 kilo slangeagurk 1 pose sursild eller pickleskrydder noen krondillskjermer noen små kvister fransk estragon noen skiver fersk ingefær 6 dl. 1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder
Juleflipp med akevitt.

Juleflipp med akevitt.

Sursild, øl og akevitt. Juleflipp med akevitt. 11. november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Drinker er tilbake som aldri før, nå mer raffinert og sofistikert enn tidligere
Take it to the sild, folkens!

Take it to the sild, folkens!

Det gikk i sursild og ulike kryddersild, og for hver bit kom det stønn av nytelse. pluss 8-12 timer for utvanning av sildefiletene og 2 døgn for lagring. 2 døgn for lagring

Årets juleakevitt er på plass

Sursild, øl og akevitt. Dette, samt lagringsprosessen med bruk av sherryfat skiller den ut fra sine utenlandske navnebrødre

Sparetips: Mat

Det er derfor vi har tradisjonsmat som gravlaks, sursild, surkål, klippfisk, tørrfisk, svisker, osv. Sparetips