Tilsett eplecidereddik, pepper, allehånde, nellik, sennepsfrø og laurbærblad. sennepsfrø. Framgangsmåte. Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å
Jeg har prøvesmakt denne, og i tillegg til den flotte fargen, er dette en raffinert sursild. 2 ts sursildkrydder ( pepperkorn, nellik, sennepsfrø). 2 ts sursildkrydder ( pepperkorn, nellik, sennepsfrø)
Dette er sammen fremgangsmåte som om du lager sursild eller syltede agurker. Kok opp vann, eddik, hvitvins eddik, sennepsfrø og sukker/honning, tilsett deretter hvitløk og chilien etter at dette har kokt opp
1 kilo sylteagurk 1 liter eddik 5% 250 gram sukker 1 stor spskj sennepsfrø 1 halv pose sursildkrydder Krondill hvis du har i hagenSlik gjør du. 2 kilo slangeagurk 1 pose sursild eller pickleskrydder noen krondillskjermer noen små kvister fransk estragon noen skiver fersk ingefær 6 dl. 1 stor spskj sennepsfrø. 1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder
Jeg har prøvesmakt denne, og i tillegg til den flotte fargen, er dette en raffinert sursild. 2 ts sursildkrydder ( pepperkorn, nellik, sennepsfrø)2-4 laurbærbladerKok laken opp og avkjøl
Oppskrift på sursildlake. Noen liker frisk dill, den setter ekstra god smak på sursilden. 1 pk sursildkrydder. 4-6 kryddersildfileter3 ½ dl sukker4 dl vann2 dl eddik 7 %1 stor rødløk i syltynne skiver1 ss hel sort pepper1 ss rosa pepper1 ss syltet grønn pepper1 ss sennepsfrø. 1 pk sursildkrydder. 1 ss sennepsfrø