Det norske smelter, mens det svenske blir liggene oppå som hvite kuler, uten å smelte. Når vi var i sverige fikk jeg endelig skrevet ned svigermor sin oppskrift på verdens godeste kanelboller
Oppskriften til disse deilige kanelbollene fikk jeg av min svenske kollega Chistine. Helgen min startet i ettermiddag med baking av svenskekanelboller, et glass chablis mens jeg lyttet til babyalarmen
Kjempegode kanelboller på svensk vis. Jeg fikk litt dårlig tid og laget mine i full fart før jeg skulle ut, så jeg glemte helt å tvinne beina slik det står i oppskriften
I svenske Allt om Mat, fant jeg en oppskrift på Safran- og kardemommeknuter som også måtte prøves. Dette blir helt klart en konkurrent til vanlige kanelboller
Jepp du leste riktig ,kjeks som smaker som kanelboller,det er nesten for godt til å være sant. Orginaloppskriften til disse fant jeg hos Søta saker,en herlig svensk bakeblogg som jeg ofte titter innom