Svin saus oppskrifter

Innbakt svin med sursøt saus

Innbakt svin med sursøt saus

Lag sausen etter oppskrift. 300-350 g svin . RisOpprskrift på sursør saus her Tilsatte 1/2 paprika og 1/2 boks med ananasbiter + litt saft. 300-350 g svin
Ytrefilet av svin i sursøt saus

Ytrefilet av svin i sursøt saus

Jeg har ingen anelse om hvordan kinesere lager sursøt saus, det er også en rett jeg unngår å spise når jeg er på «Kinarestaurant» (det er min kones favoritt)
Strimlet svin i karri

Strimlet svin i karri

Mel lettstrødd over kjøttet lager en fin jevning for saus. Hadde svinekjøttet oppi den ledig plassen i pannen
Svin ytrefilet med feta- og blomkålkrem

Svin ytrefilet med feta- og blomkålkrem

Hell av laken i en egen kasserolle og kok dette inn, det brukes som en liten saus til slutt. Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der
Svin med karamellisert eple

Svin med karamellisert eple

I dag har jeg denne raske og sunne retten til dere, full av mange deilig smaker sammen – søtt og salt + en ostesaus
Innbakt svin i sweet & sour

Innbakt svin i sweet & sour

Etter hvert som svinestrimlene ble brune på alle sider, hadde jeg disse oppi stekepannen med grønnsaker og saus

Svin Tikka med epler og spinat

Ha i spinat og Kormasaus og la alt småkoke videre i 3-4 minutter. 400 g kjøttdeig av svin. 1 glass ferdig indian korma saus
Svin Tikka Pita

Svin Tikka Pita

Bland Tikka Masala-saus og yoghurt. Legg grønnsaker og skinkebiff sammen med sausen inn i pitabrødene. 4 ss tikka masala saus
Svin på stien

Svin på stien

Svin på stien med pikant paprikasaus og fersk pasta. Langt bak i en av hyllene fant Lisa en boks med paprikasaus fra Stange
Saftig svin

Saftig svin

Gode sausar, kokt kjøt og raust med poteter til, då er eg lykkeleg. I dag fann eg eit stykke salta svinebog i kjøtdisken, og salta kjøt syns eg alltid er best når det vert kokt
HJEMMELAGDE KJØTTKAKER I BRUN SAUS

HJEMMELAGDE KJØTTKAKER I BRUN SAUS

Og helt klart en god brun saus som smaker som bestemors gode kjøttkakesaus. SAUS. Lag saus og kok poteter i mellomtiden
Baconsurret ytrefilet av svin

Baconsurret ytrefilet av svin

Servert med druesalat, potetbåter, grønnsaker (på pose selvsagt) og saus (også pose. Lag sausen imens. 1 pose saus (jeg brukte en kremet kantarellsaus. 2 bx matfløte (og spe med vann til passe tykkelse på sausen etter fløten er tilsatt og koket ). Hell sausposen i en kasserolle, og hell så 2 bx matfløte oppi
Ytrefilet av svin med ovnstekte grønnsaker

Ytrefilet av svin med ovnstekte grønnsaker

Som saus har jeg kun kokt ut formen som kjøttet har stekt i og silt kraften og kun varmet det opp. Helstekt ytrefilet av svin er en fantastisk fin råvare
Indrefilet av svin med hasselbackpoteter

Indrefilet av svin med hasselbackpoteter

Mange foretrekker også å lage egen saus, men jeg liker bernaisesaus best til svinekjøtt og jeg har ennå ikke prøvd meg på det fra bunnen av