Lag sausen etter oppskrift. 300-350 g svin . RisOpprskrift på sursør saus her Tilsatte 1/2 paprika og 1/2 boks med ananasbiter + litt saft. 300-350 g svin
Jeg har ingen anelse om hvordan kinesere lager sursøt saus, det er også en rett jeg unngår å spise når jeg er på «Kinarestaurant» (det er min kones favoritt)
Litt revet appelsinskall og appelsinjuice er godt i saus til svin eller and. Om du vil eksperimentere litt, så er salvie veldig godt til svinekjøtt, og timian er godt til julemat
Hell av laken i en egen kasserolle og kok dette inn, det brukes som en liten saus til slutt. Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der
Gode sausar, kokt kjøt og raust med poteter til, då er eg lykkeleg. I dag fann eg eit stykke salta svinebog i kjøtdisken, og salta kjøt syns eg alltid er best når det vert kokt
Servert med druesalat, potetbåter, grønnsaker (på pose selvsagt) og saus (også pose. Lag sausen imens. 1 pose saus (jeg brukte en kremet kantarellsaus. 2 bx matfløte (og spe med vann til passe tykkelse på sausen etter fløten er tilsatt og koket ). Hell sausposen i en kasserolle, og hell så 2 bx matfløte oppi
Indrefilet av svin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Her blir den servert med en nydelig saus med sopp og estragon, stekte grønnsaker og bakt potet
Som saus har jeg kun kokt ut formen som kjøttet har stekt i og silt kraften og kun varmet det opp. Helstekt ytrefilet av svin er en fantastisk fin råvare
Indrefilet av svin er noe av det møreste kjøttet du kan få. ½ dl soyasaus. Soppsaus. Stek grønnsakene i en stekepanne, krydre med salt, pepper og soyasaus