Grilletsvinefilet. Skjær svinefileten slik at den «åpner» seg og får en bred rektangulær form. Jeg brukte grillen, men man kan selvfølgelig også bruke stekeovn
Vi tilbredte vår svinefilet i sous viden, men du kan selvsagt steke den i panna på vanlig måte. Egentlig skulle vi ha grillet dagens middag, men det er fortsatt ganske kaldt i lufta, og det frister ikke å sitte ute på kveldstid
Svinefileten ble gitt skikkelig behandling. Smurt inn med sennep av beste merke, og servert med et fantastisk følge av nydelig krydret tomatsalsa og en mektig jordskokkpuré med parmesan, pluss honning- og smørglaserte gulrøtter
Ferdig vakumert svinefilet - så kjapt på grillen for å få skorpe og grillsmak. Tørk godt av svinefileten, og krydre den med salt, pepper og røkt paprika
Egentlig var jeg tenkt å grille siden solen har tittet frem i Bergen. Det blåste det litt mye, og akkurat da vi skulle begynne å tenne på grillen forsvant solen, og da er det ikke mye koselig i kulden, og til slutte hadde jeg jammen meg ikke tennvæske heller så da ble det på kjøkkenet som vanlig
Svinefileten smaker aller best om den grilles, men det går an å steke den i ovnen også. Svinefileten bør helst marineres i et døgn, men om du ikke synes du har tid til det blir det uansett godt
Lime og ingefærsmarinert svinefilet. Det er ikke bare bare det der å grille. Nesten triumferende bar jeg den hjem og allerede samme kveld ble det fyr på grillen og den etterlengtede og svært så grillriktige stenen på toppen