Anrett alt pent på en tallerken, og bruk stekesjyen fra svinefilet/marinade som saus over kjøttet. Vi liker å eksperimentere litt med krydder og marinader
Svinefilet stekt i marinade som her, gjør kjøttet ekstra smakfull og saftig, stekeskyen serveres som saus, sammen med rosenkål, bacon og mos av mandelpoteter
Marinade. Svinefilet er deilig helgekos. Bland alt, press over lime, finhakk chili-og hvitløk og ha blandingen over svinefiletene – la de marinere i noen timer før steking
Svinefilet Hoisin. Saus/marinade. Spennende kyllingrett med masse gode asiatiske smaker. Sausen bidrar til at kyllingen blir herlig karamellisert og nøttene gir en fin krønsj
Legg den brunede svinefileten i en ildfast form og hell over marinaden. Ha en god klatt smør i stekepannen og la det bli nøttebrunt, strø salt og pepper på svinefileten og brun den pent gylden på alle sider
1) Visp sammen soyasaus, brunt sukker, løk, olje og hakket timian til en marinade. 2) Renskjær svinefileten for hinner og legg kjøttet i brødpose eller lignende og hell i marinaden
Kyllingfilet og svinefilet passer strålende til dette. I det jeg rører sammen marinaden og luktene av hvitløk, chili, ingefær, grønn curry (må ikke forveklses med karri) og spisskummen blander seg med friskpresset limejuice bare vet jeg at denne thai inspirerte marinaden kommer til å smake himmelsk
Det kan også nevnes at jeg kjøpte svinestrimler i marinade fra Coop Mega. Del på Facebook. Strimlet svinekjøtt med stekte poteter fungerer utmerket som middag