Grillet svinefilet. Krydre med salt og pepper, og rull den sammen igjen. Soppsaus. Skjær svinefileten slik at den «åpner» seg og får en bred rektangulær form
Stek grønnsakene i en stekepanne, krydre med salt, pepper og soyasaus. Soppsaus. Jeg serverte retten med fløtegratinerte poteter, men ovnstekte poteter eller ris er også godt tilbehør
Skjær svinefileten i skiver og server med kokte poteter, grønnsaker og soppsaus. Helstekt svinefiletGni den romtempererte svinefileten inn med salt og pepper
Tørk av svinefiletenmed et kjøkkenpapir og bruk en spiss kniv til å rense bort slintrer og hinner. Som tilbehør passer det meste, som ris, poteter, salat, og en god saus som rødvinssaus (oppskrift finner du her), soppsaus (oppskrift finner du her ), eller en sennepssaus (oppskrift finner du her )
En smakfull og varmende rett av svinefilet, enkel å lage i og med at du bruker kun stekepannen, også en nydelig og lettvint rett å servere hvis du skal ha gjester
I. n. g. r. e. d. i. s. t. l. k. j. ø. H. f. a. v. c. 7. 0. m. B. 5. o. p. y. P. U. (. ,. ). u. 1. /. 2. 6. h. 3. S. T. b. æ. å. D. K. L. V. 4. -. ". g r. d l
Server kjøttet sammen med deilig kremete risotto, glovarm soppsaus og gjerne noen bakte tomater. Helstekt svinefiletmed basilikumrisotto og sjampinjongsaus
Her ble svinefileten servert med nydelig soppsaus, risotto med tomatbiter og chili- og mangosalsa. Krydre dem begge godt med salt og pepper (her brukte jeg Five Peppers)