- 100 g svinefilet- 1 ss olje- 1/3 paprika- 1 liten rødløk- 5 cm purreløk- 1 liten gulrot- ca. 2 dl sweet chili saus- pepper- 2 dl vann- 1 dl ris- litt saltBle du fristet. Les mer 100 g svinefilet. 2 dl sweet chili saus
Anrett alt pent på en tallerken, og bruk stekesjyen fra svinefilet/marinade som saus over kjøttet. Curry paste, søt chilisaus og ingefær, setter en spicy smak på retten, og marinaden gjør kjøttet saftig
Hell over soyasaus og fløte. Renskjær svinefileten og brun den raskt i en stekepanne på begge sider. Retten inneholder mye saus, så jeg serverte den rett fra formen
Her blir det en herlig kombinasjon av sennep og honning, men prøv også en chilibasert saus. Svinefilet er deilig og magert kjøtt som passer godt til marinering
en saus. Svinefilet er deilig helgekos. 400 g svinefilet. 400 g svinefilet. Kjøttet er smakfullt, mørt og rimelig, og kan varieres med mye forskjellig tilbehør
Svinefilet toppet med baconbiter og løk, nydelig fløtesaus med rosmarin - dette smakte utrolig godt. Som tilbehør kan du velge det du selv liker best, jeg serverte søtpoteter og persillerot bakt i ovn, det smaker utrolig godt og passer perfekt til svinefileten
Svinefilet stekt i marinade som her, gjør kjøttet ekstra smakfull og saftig, stekeskyen serveres som saus, sammen med rosenkål, bacon og mos av mandelpoteter
Svinefilet er mat som de fleste liker, det er enkelt å tilberede og kan varieres på utallige måter. Her har jeg laget en nydelig saus med rødvin og balsamicoeddik og som tilbehør grønnsaker og potet bakt i stekeovnen