Skjær svinefileten i skiver og server med kokte poteter, grønnsaker og soppsaus. Helstekt svinefiletGni den romtempererte svinefileten inn med salt og pepper
Tørk av svinefileten med et kjøkkenpapir og bruk en spiss kniv til å rense bort slintrer og hinner. Som tilbehør passer det meste, som ris, poteter, salat, og en god saus som rødvinssaus (oppskrift finner du her), soppsaus (oppskrift finner du her ), eller en sennepssaus (oppskrift finner du her )
En smakfull og varmende rett av svinefilet, enkel å lage i og med at du bruker kun stekepannen, også en nydelig og lettvint rett å servere hvis du skal ha gjester
I. n. g. r. e. d. i. s. t. l. k. j. ø. H. f. a. v. c. 7. 0. m. B. 5. o. p. y. P. U. (. ,. ). u. 1. /. 2. 6. h. 3. S. T. b. æ. å. D. K. L. V. 4. -. ". g r. d l
Server kjøttet sammen med deilig kremete risotto, glovarm soppsaus og gjerne noen bakte tomater. Jeg er mest glad i hel svinefilet, så det blir ofte brukt hos oss
Her ble svinefileten servert med nydelig soppsaus, risotto med tomatbiter og chili- og mangosalsa. Her brukte jeg to hele svinefileter, hver på ca 400 g. For gjennomstekt svinefilet, skal temperaturen på termometeret bli 76 grader
Soppsaus, fløtesaus, en salat, gode poteter, sopp, broccoli, gulrøtter, rosenkål som noen eksempler. Svinefilet laget på denne måten er veldig anvendelig og kan serveres med diverse sauser og forskjellige grønnsaker