Legg spekeskinkeskivene ved siden av hverandre på fjøla, legg på soltørkede tomater og basilikum. Innbakt svinefilet med soltørkede tomater og basilikum Til to personer trenger du
1 svinefilet. 1 pk spekeskinke. 1 svinefilet. 1 pk spekeskinke. MEN HVA SKAL JEG GJØRE MED DEN. Selvsagt skal jeg lage mat, men den er jo så mild i smaken og gjør lite av seg
Svinefilet med sopprisotto. Kyllingfilet med spekeskinke. Kremet risotto med gresskar er høst- og vintermat som er perfekt når gradene kryper nedover på termometeret og du trenger noe varmende og godt i kroppen
Svinefilet eller kyllingbryst med asparges og brenneslestuing er kanskje nytt for mange. Rull løvtynne skiver av spekeskinke (på bildet Bresaola, italiensk lufttørket oksekjøtt) rundt den skrelte, nykokte hvite apargesen
Det er blitt moderne å pakke inn finere kjøtt i parmaskine eller spekeskinke, og det er fryktelig godt det også, men jeg satset denne lørdagen som sagt på den gode gamle butterdeig
Svinefilet liket salt så jeg velger å pakke den inn i spekeskinke på forhånd. Putt spekeskinkeskiver ved siden av hverandre med litt overlapping på et matpapir