De trenger ikke lang steketid når de er så tynne og dessuten skal de koke litt etterpå. 300-400 g svinefilet i skiver ca. 300-400 g svinefilet i skiver ca
Tilsett soltørkede tomatene, delt i to, mot slutten av steketiden. Svinefilet, rucculasalat, asparges, soltørkede tomater, balsamico marinerte ovnsbakte dulcita tomater, pinjekjerner, ♫♪ Orange saus, smørdampet Amadine poteter m/persille ♥ஜKok poteter, hell av vannet og surr de i godt smør, blandet med hakket persille
Mot slutten av steketiden tilsetter du fiskesaus, og avslutningsvis ferske bønnespirer og vårløk. Del svinefileten i biter, bland med hvitløk, sitron og olje
Svinefilet. Du kjenner på den om den er "myk" eller begynner og bli "fastere" i løpet av steketiden. Krydre svinefileten med salt og pepper, tilsett knust rosepepper i pannen, brun den raskt i varm panne så den får god stekeskorpe