La koke mens du smaker til med brunost, fløte, creme fraiche og krydder. Røkt svinekam er noe av det beste vi kan ha til middag, det er rett og slett kjempe godt
Hadde jeg hatt chilli ville jeg spedd med fløte, men det får bli neste gang. Denne oppskriften fikk jeg av en av mine Twitter-venner, men da jeg aldri klarer å holde meg til noen oppskrifter så har jeg lagt til noe etter eget forgodtbefinnende på impuls, så jeg håper jeg blir tilgitt av @ahbrakadabra
og er vår foretrukne saus til røkt svinekam. 1 dl fløte (matfløte/kremfløte). Ha til sist i fløte, la det sausen koke ca 7 minutter, rør inn sennep, sukker, salt og pepper. 1 dl fløte (matfløte/kremfløte)
fløte. Når høsten kommer får jeg hvert år så lyst på røykt svinekam, eller knoker. Når det meste av kraften er kokt inn tilsett litt fløte og kok til det tykner